UPDATES.

ik heb geen socialmedia dus wil ik op deze pagina af en toe wat nieuwtjes melden, bijvoorbeeld promotieacties, behind the scenes, dat soort dingen.

Nu nog even druk met andere dingen, maar check in de toekomst regelmatig om op de hoogte te blijven.


22-2-2020

eindelijk weer online na gehacked te zijn! De website is nog steeds onder constructie, en ook zijn er veel andere nieuwe dingen waar ik net mee klaar ben of nog mee bezig.  Meer hierover later.

6-3-2020

in verband met de virussituatie heb ik de zaak dicht gehouden, om onnodig sociaal contact te vermijden en heb ik deze week me beziggehouden me te verdiepen in de hygieneaspecten en met hoe ik hier verder mee omga. Afspraken maken via de site is in ieder geval nog wel mogelijk, onder voorbehoud.

onder het kopje corona tips lees je mijn bevindingen

12-3-2020

eindelijk zijn er maatregelen, en ik ga op een beperkte manier weer open. Ik wil wel bij voorkeur afspraken naar de toekomst schuiven zover dat gaat. Laten we de tijd goed gebruiken door echt diep in het ontwerpen te duiken!

21-3-2020

wel eigenlijk ben ik toch dicht. door het gebrek aan doorpakken groeit deze situatie steeds verder en wordt je als ondernemer eigenlijk de verantwoordelijkheid  en het risico in de schoenen geschoven. een shutdown is al een maand te laat, maar het enige wat werkt. En de minste financiele pijn en slachtoffers brengt. Nu moet ik en u zelf die keuze maken.

15-4-2020

ik ga ervan uit dat ik in Mei weer open ga. Klanten zullen dan aan moeten kloppen en maar 1 persoon tegelijk kan binnen komen. De aanvangsprijs wordt weer normaal(50euro). Als je dan getatoueerd wordt krijg je een mondkapje(die je mee mag nemen) en reinigen we vooraf je handen met alcohol. Ik draag zelf de hele dag een masker en werkkleding. Liever geen jassen en tassen meenemen. Mondkapjes zijn te koop voor 5 euro, 50 plussers en winkelpersoneel krijgen er twee. De laatste week van deze maand zal ik in de shop zijn als je er een wil kopen of een afspraak wil aanbetalen.

Rise and Shine Tattoo
CUSTOM DESIGN    ALL STYLES